O statie inteligentă din Piatra Neamț a învățat 2 limbi străine

O stație de autobuz inteligentă montată pe Bulevardul Republicii din Piatra Neamț, mai sus de Orange Shop a învățat 2 limbi străine.

Zilele trecute un cititor ne-a sesizat că stația de autobuz montată puțin mai sus de Orange SHOP afișează informațiile în limbi străine.

Am mers la fața locului și am observat ca meniul și multe funcții din sistemul de operare al stației inteligente sunt în limba engleză și în limba ebraică ( posibil ca softul sau stația de autobuz să fi fost cumpărate din Israel și revândute la un alt preț la noi în Piatra Neamț).

Foto: israelnow.co.il

Așa arată o stație de autobuz inteligentă din Israel. Așteptăm o ofertă de preț de la o firma din Israel pentru a vedea cât costă la ei o stație de autobuz inteligentă. Vă vom ține la curent după ce vom primi răspuns.

Stația inteligentă prinde „posturi străine”

După o navigare prin meniu, am accesat obțiunea Puncte e interes și am observat ca stația inteligentă ne-a localizat undeva prin Israel.

Reamintim că o stație inteligentă de autobuz a costat în jur de 60.000 de euro cu tot cu sistemul de operare(soft), montare, rețea, etc.

Pentru a evita această mică problemă, credem că ar fi fost mai ușor dacă ar fi fost copiat softul din altă stație de autobuz care este deja funcțională și la final să se reconfigureze celelalte setări de accesibilitate.

 

 

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com