Pompierii, polițiștii și mascații, vă urează Crăciun fericit

Pompierii și polițiștii nemțeni, transmit nemțenilor sărbători fericite în liniște și în siguranță.

ISU Neamț

În această perioadă, conform tradiției, în fiecare locuință se împodobește bradul de Crăciun, simbol al sărbătorii și bucuriei pentru fiecare dintre noi.
Pentru ca sărbătorile de iarnă să fie prilej de bucurie pentru întreaga familie, nu lăsaţi ca amintirea acestor frumoase clipe să fie umbrită de tragedii.
Vă recomandăm să respectați măsurile de prevenire împotriva incendiilor la amenajarea şi împodobirea bradului de Crăciun
Pompierii nemțeni vă doresc „Sărbători frumoase în siguranță!”

 

IPJ Neamț

SĂRBĂTORI FERICITE ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ!
Crăciunul este sărbătoarea speranței, a iubirii de aproape și a familiei. În acest context, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vin alături de dumneavoastră cu cele mai alese gânduri.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie și emoție, presărate cu tradiții și colinde.

În această perioadă toată lumea este cuprinsă de spiritul festiv, entuziasm, recunoștință și de magia Crăciunului.

Să fim solidari cu cei în nevoie, să ajutăm și să iubim!

În acest an, polițiștii au ales să vă transmită gândurile lor într-un mod inedit.

Astfel, cu complicitatea polițiștilor din cadrul structurilor de rutieră, ordine publică, prevenire, investigații criminale și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, un brăduț format din autospeciale a prins viață, luminând în roșu și albastru, Crăciunul ce sta să se aștearnă.

Totodată, în mijlocul activităților de zi cu zi, polițiștii au gândit mesaje de sărbătoare, pe care vi le transmitem cu drag.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com