Programări online la Policlinica Piatra Neamț

Azi, s-a dat drumul aplicației de programări online la cabinetele din Ambulatoriul Integrat de Specialitate accesând site-ul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Pentru a vă programa la unul din cabinetele disponibile, întrați pe www.sjuneamt.ro iar apoi apăsați butonul „Programare Online” .
Asa cum v-am informat, începând cu data de 16.februarie 2022, va puteți face programări la cabinetele din Ambulatoriul Integrat de Specialitate accesând site-ul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde veți găsi „butonul” de pornire „Programare Online”
Ca orice lucru care este abia la început, încă se mai lucrează la site, personalul încă se obișnuiește cu „navigatul” pe aceasta platforma de program. Ne cerem scuze pentru eventualele inadvertente create ieri și astăzi și poate și în perioada următoare pana spre sfârșitul lunii. Va mulțumim pentru înțelegere! , transmite pe facebook Ambulatoriul Integrat de Specialitate Piatra Neamț.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com