Reținut pentru acte de violență

Un bărbat din Dumbrava Roșie a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Vineri, 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost  sesizați de către o femeie de 69 de ani, cu privire la faptul că fiul său a exercitat acte de violență asupra sa.

Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii, unde au identificat un bărbat de 39 de ani, din Dumbrava Roșie, și au stabilit că faţă de acesta, la data de 30 ianuarie a.c. a fost emis un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de mama sa și locuința acesteia. Totodată, acesta a exercitat acte de violență femeii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *