Se închid toate centrele de vaccinare Covid-19 din Neamț

Conform DSP Neamț, începând din data de 1 mai 2022, se închid centrele de vaccinare împotriva COVID-19, din județul Neamț, rămase active, respectiv:

• CV Piața Centrala „Sf. Gheorghe”, Piatra Neamț
• CV Colegiul „Tehnic Miron Costin corpul A”, Roman
• CV „Sală sport – Club Sportiv” Tg. Neamț
• CV „Cămin Cultural” Săvinești.

Activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 va continua la cabinetele medicilor de familie care au încheiat contracte cu CAS Neamț.

În cabinetele medicilor de familie, vă puteți vaccina cu toate tipurile de vaccin: Pfizer, Pfizer pediatric, Moderna și Johnson& Johnson.

Lista celor 104 de cabinete de medicină de familie în care vă puteți vaccina împotriva COVID-19, în prezent, este disponibilă pe pagina de internet a Direcției de Sănătate Publică Neamț, secțiunea Informații utile → Prevenire și control boli transmisibile → Coronavirus → VACCINAREA anti-COVID → VACCINAREA anti-COVID în cadrul cabinetelor medicale de familie.

comunicat de presa 30.04.2022

 

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com