Șoferi sub influența alcoolului în trafic

Un bărbat de 33 de ani a fost găsit în trafic de către polițiștii rutieri din Piatra-Neamț, în timp ce conducea propria mașină pe strada Petru Rareș.

Din păcate acesta era beat. A fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

***

 

Astăzi, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț a depistat un alt bărbat de 28 de ani, din localitatea Borlești, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Decebal din Piatra Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și din acest motiv a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *