Tânăr cercetat pentru distrugere

Un tânăr de 17 ani este bănuit de distrugere și incendiere. Polițiștii din Tîrgu-Neamț l-au reținut ca urmare a sesizării făcute de către un bărbat de 46 de ani. Sesizare în care se specifică faptul că persoane necunoscute, la acel moment, au încercat să incendieze o anexă a bisericii.

În urma verificărilor a reieșit că, în noaptea de 9 martie, în jurul orei 04.30, un bărbat ar fi observat faptul că la o anexă situată în proximitatea unei biserici din Tîrgu-Neamț a izbucnit un incendiu. Imediat, cel în cauză s-a deplasat la fața locului, unde ar fi localizat și lichidat în totalitate incendiul, eliminând riscul extinderii.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 17 ani, din Tîrgu-Neamț, acesta fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Pe 11 martie, pe baza dovezilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Ieri, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *