Tânăr de 15 ani rămas fără banii de buzunar și telefon

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Poliția municipiului Roman, pe 17 februarie, au primit o reclamație de la un minor de 15 ani susținând că a fost tâlhărit.

Polițiștii au demarat imediat activități de cercetare privind cazul băiatului. Astfel persoanele bănuite de furt au fost identificate.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în timp ce tânărul în cauză se afla în apropierea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Roman, alți doi tineri de 16, respectiv 23 de ani, aceștia fiind din județul Bacău și localitatea Icușești, folosind violența ar fi furat de la cel mic, telefonul mobil și bani în valoare de 40 de lei. Tot ce deținea băiatul la el.

Cei doi au fost reținuți de polițiști, în urma verificărilor efectuate, ieri, 18 februarie, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa :IPJ Neamț

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *