Tânăr de 27 de ani s-a răsturnat cu mașina pe DJ157

Miercuri, 8 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 157.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe drumul județean 157, în localitatea Trifești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.

Două persoane au fost rănite

Conform IPJ Neamț, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat de 33 de ani, din Trifești, pasager în același autoturism.

Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com