Tânăr din Piatra Neamț reținut pentru furt de echipamente electrice

Ieri, 16 decembrie a.c., mai multe unelte și echipamente electrice au fost ridicate de polițiștii de investigații criminale din Neamț, în urma a 3 percheziții. O persoană a fost reținută, pentru 24 de ore.

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ,  au acționat pe linia combaterii săvârșirii de infracţiuni contra patrimoniului.

Conform IPJ Neamț, în urma a  3 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, mai multe unelte și echipamente electrice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 20 noiembrie-13 decembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Piatra Neamț,  ar fi săvârşit mai multe infracţiuni contra patrimoniului, respectiv furturi calificate din unităţi comerciale, garaje şi locuinţe din Piatra Neamţ.

Ulterior acesta cu ajutorul unui alt tânăr, de 23 de ani, din Piatra Neamț, ar fi valorificat bunurile sustrase, contra unor sume de bani.

7 de persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de persoana  în cauză procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *