TATĂ „MODEL” i-a încredințat maşina fiului său, deşi acesta nu avea permis

Ieri, in ultima zi din august, polițiștii au depistat în trafic un minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Oniceni, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 241 C, în localitatea Poiana Humei.

Conform IPJ Neamț, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tatăl lui era pasager în același autoturism

De asemenea, s-a stabilit faptul că tatăl său, în vârstă de 39 de ani, pasager în același autoturism, i l-ar fi încredințat pentru a-l conduce.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *