Un autoturism cu 4 persoane a intrat într-un autocamion

În această dimineață,  în jurul orei 07:39, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, pe raza comunei Răucești.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între un autocamion și un autoturism, în care se aflau 4 persoane.

La locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat faptul că o persoană era încarcerată în autoturism (conducătorul auto). În autoturism erau 4 persoane, 3 dintre ele evacuându-se până la sosirea pompierilor.

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice au scos victima, un bărbat de 25 de ani, din interiorul autoturismului, conștientă.
3 persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, după care au fost transportate la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea și degajarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *