Un bărbat a pierdut lupta cu viața, în ciuda eforturilor depuse de medici

Ieri, 22 august, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din localitatea Pipirig, se află inconștient, lângă un imobil din localitatea Nemțișor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 august, persoana în cauză, ar fi consumat împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv.

În jurul orei 22.30 proprietarul imobilului, a auzit strigăte de larmă și ieșind în fața imobilului, a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agățat de țepușele din metal ale porților imobilului său.

Echipajul medical deplasat la fața locului, a efectuat mai multe manevre de resuscitare, bărbatul fiind transportat în cel mai scurt timp la o unitate medicală, unde acesta a decedat.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul a încercat să sară gardul și s-a înțepat în gard. Cei de pe ambulantă au precizat că și-ar fi secționat artera femurală.

Sursa: IPJ Neamț

 

Condoleanțe familiei!

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *