Un minor de 13 ani, victima unei infracțiuni de tâlhărie

Ieri, 24 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un minor de 13 ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce minorul se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deținea asupra sa. Deoarece minorul a refuzat înmânarea sumei de bani, tânărul, prin smulgere, i-ar fi sustras un telefon mobil.

Persoana în cauză a fost identificată și condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Totodată telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

La aceeași data, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *