Un poliţist din Neamț a fost erou şi în timpul liber

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit în ajutorul unei femei în timp ce era agresată sexual de un tânăr din Roman. Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

La data de 20 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Roman, ar fi urmărit femeia în cauză în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiului Roman, iar în apropierea locuinței sale, ar fi acostat-o și ar fi atins-o în zona intimă, totodată exercitând acte de natură sexuală în prezența acesteia.

În momentul în care femeia a strigat după ajutor, un polițist din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit și a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *