Un student din Neamț a fost bătut din cauza unui loc de parcare

Un student din Neamț care locuișete cu chirie în Cluj Napoca, a fost bătut de un vecin, din cauza unui loc de parcare.

Tânărul prezintă semne de violență pe mâni și gât, după ce a fost lovit de proprietarului unui autoturism marca BMW, supărat că a parcat pe unul din locurile libere în care vecinul obișnuia și el să parcheze.

Potrivit BZC.Ro, Andrei I., locuieşte cu chirie într-un imobil din cartierul Gheorghieni, din Cluj Napoca. Nefiind proprietar, studentul parchează maşina zilnic în cele 3 – 4 locuri care nu sunt cumpărate de nimeni. Întotdeauna a lăsat un bilet în parbrizul maşinii pentru a fi sunat în caz de sunt probleme. În seara de marţi, băiatul a fost agresat de vecin pentru că ar fi parcat pe locul său.

Nefiind proprietar – şi fără drept de abonament pentru parcare – îmi parchez şi eu maşina pe unde pot, zilnic pe unul din cele trei-patru locuri ale nimănui din zonă.

Însă, lăsând întotdeauna un bilet în geam, cu numărul meu de telefon.

Aseară – eram însoţit de iubită – am vrut să parchez pe unul din aceste locuri, însă, brusc, a ieşit din bloc un bărbat, în vârstă de 40-45 de ani, pe care-l ştiu că parchează ca şi mine, neavând nici el abonament.

Nu-i ştiu numele, însă precis o să-l aflu după ce o să depun plângerea la poliţie, astăzi, împotriva lui!

Ei, bine, acesta, fără mască de protecţie pe faţă şi mânat de furie, s-a apropiat nepermis de tare de noi, ca să ne certe că am fi parcat pe locul său, a transmis studentul din judeţul Neamţ, conform BZI.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *