Urmărit internațional pentru furt, depistat de polițiștii nemțeni

Un bărbat, de 33 de ani, din Roman, căutat de autoritățile judiciare din Germania, a fost depistat de polițiștii din Neamț. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru infracțiunea de tentativă de furt.

Marți, 18 mai, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat un bărbat, de 33 de ani, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia era emis un mandat European de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de furt.

Conform IPJ Neamț, la data de 24 martie  2020, în timp ce se afla pe teritoriul Germaniei, bărbatul în cauză ar fi escaladat balustrada unui imobil, unde ar fi încercat să pătrundă prin forțarea ușii. Întrucât nu a reușit să pătrundă în imobil, acesta a părăsit locul faptei la scurt timp.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *