[FOTO] Victimă încarcertă într-un autoturism care a intrat în șanț

Ieri seară în jurul orei 20:00,pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DN 15 C pe raza comunei Răucești.

Accidentului rutier s-a produs între un autotren și un autoturism unde a rezultat o victimă încarcerată. In urma accidentului autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.
La fața locului s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu o  autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ Târgu Neamț.
Pompierii au extras victima încarcerată, șoferul autoturismului, în stare de inconștiență.  Aceasta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital.
Conform informațiilor de la ISU Neamț, în autoturism se mai afla  o persoană care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor,  deconectând bornele bateriilor de la autoturism și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Foto: ISU Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *