Weekend plin de şoferi băuţi la volan

În acest weekend, polițiștii nemțeni au depistat 3 șoferi care conduceau sub influența alcoolului la volan.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează permanent pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, fiind dispuse măsuri ferme față de cei care încalcă prevederile legale.

Ieri, 15 mai, polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea o autoturism, în localitatea Piatra Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Tot ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamt au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din Târgu-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Radu Teoharie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

Azi, 16 mai, polițiștii Biroului Rutier și cei ai Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Tot azi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vânători-Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Vânători-Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe DC 172.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului  și fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *