Cauti un lac pentru parchet? Iata cum il poti alege pe cel mai bun de pe piata!

In finisajul parchetului un rol important il joaca lacul ales, care determina aspectul finit al acestuia. Cauti lac parchet si nu esti sigur ce produs sa comanzi? Nu este de mirare, intrucat piata abunda de acest tip de produse, si – din punct de vedere al publicitatii – toate sunt „cele mai bune”.

Pentru a analiza obiectiv eficienta si calitatea unui lac pentru parchet, venim in intampinarea ta cu o lista a celor mai importante criterii pe care trebuie sa le bifeze acest tip de produs. Tine cont de aceasta lista si vei putea sa iei o decizie inspirata, de unul singur, fara sa te mai bazezi pe zecile de pareri pe care le citesti pe Internet. Iata!

 

  1. Un lac de calitate trebuie sa asigure o rezistenta ridicata la zgarieturi

Dintre lacurile nitrocelulozice, poliuretanice si cele pe baza de apa, cele din urma reusesc sa indeplineasca cel mai bine standardele de calitate superioara. Lacurile pe baza de apa asigura o rezistenta ridicata la zgarieturi, datorita bunei capacitati de absorbtie in porii lemnului. Mai mult, se usuca rapid, nu necesita proceduri extrem de dificile pentru aplicare si iti ofera suficiente optiuni din care sa alegi. Rezistenta la exfoliere si la uzura prin frecare, precum si elasticitatea, scot in evidenta lacurile ZOBEL, extrem de apreciate la aceasta ora pe piata. Timpul de uscare al lacului de parchet de la ZOBEL este de cca 24 de ore.

 

  1. Un lac de calitate trebuie sa demonstreze stabilitate la variatiile de temperatura

Un alt criteriu prioritar este stabilitatea la variatiile de temperatura, cu atat mai mult cu cat beneficiezi de un sistem de incalzire prin pardoseala. Daca vrei ca exfolierea lacului sa nu isi faca simtita prezenta inca din primele luni de la aplicare, iti recomandam sa acorzi o atentie deosebita acestui criteriu. La fel de importanta este stabilitatea si rezistenta la umiditate, aspect pe care nu trebuie sa il ignori. Aceste criterii sunt indeplinite – cu succes – tot de catre lacurile pentru parchet de la ZOBEL, care au ajuns in atentia specialistilor in finisaje interioare. Evolutia foarte buna in timp le recomanda tuturor clientilor interesati.

 

  1. Un lac de calitate nu trebuie sa fie si toxic

Suntem obisnuiti cu solutiile clasice, toxice, cu miros intepator, in materie de lacuri. Atentie! Un lac de calitate nu trebuie sa fie si toxic. Alege lacurile bio: cele pe baza de apa, recomandate chiar si pentru mobilierul sau jucariile compiilor. Unele lacuri pe baza de apa sunt mai eficiente decat cele poliuretanice sau nitrocelulozice, si mai usor de aplicat. In plus, sunt mai greu inflamabile, elimina mai putin vapori, si nu vin la pachet cu un miros intepator pe care il vei intalni la toate celelalte sortimente. Tot lacurile ZOBEL sunt recomandate si din acest punct de vedere, categoria speciala pentru parchet si scari din oferta.

 

Cumpara cel mai bun lac pentru lemn din magazinul Klebrom.ro

Lacurile Zobel fac parte din categoria produselor prestigioase, extrem de recomandate, cu o arie larga de aplicabilitate in realitatea practica. Poti cumpara cel mai bun lac pentru lemn din gama ZOBEL, adaptat nevoilor tale, din magazinul Klebrom.ro. Specialistii iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa poti lua o decizie inspirata si sa te bucuri – din plin – de calitatea finisajelor. Merita!

 

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: office@klebrom.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *