Ce inseamna betting exchange

Daca ai un cont la Betfair, ai observat probabil ca aici exista optiunea de betting exchange. Prin urmare, te intrebi ce presupune aceasta functie, daca o putem numi asa, si mai ales cum ai putea sa o folosesti si tu.

Betting exchange nu este pentru incepatori. Trebuie sa te documentezi putin inainte de a te aventura in aceasta lume, drept urmare am decis sa facem acest articol in care vom vorbim despre betting exchange.

Vrei sa afli mai multe despre acest subiect? Poti descoperi mai multe informatii citind urmatoarele randuri. Iata ce ar trebui sa stii despre betting exchange.

Ce este betting exchange?

Betting exchange este o platforma de jocuri de noroc acolo unde pariorii pot alege sa parieze impotriva altor jucatori, nu impotriva agentiei de pariuri asa cum se intampla in mod obisnuit.

Daca in mod normal casa de pariuri primeste pariurile si le plateste doar daca pariorii castiga pariurile jucate, in cazul betting exchange-ului pariorii pot licita pentru pariurile jucate de altii.

Exista posibilitatea de a paria pentru pariurile jucate, dar si impotriva lor. In cazul acestora, optiunile sunt cunoscute cu denumirea de „back” pentru pariurile „pentru” si „lay” in cazul pariurilor jucate „impotriva”.

Pentru a intelege mai usor cum functioneaza aceste pariuri, poti cauta Betfair pareri si sigur vei gasi multe materiale cu exemple sugestive. De asemenea, putem oferi si noi un exemplu: daca un parior vrea sa parieze ca CFR Cluj va castiga un meci, poate paria un back bet pe CFR Cluj. In acelasi timp, alti pariori pot alege sa plaseze un lay bet impotriva echipei CFR Cluj.

Te intrebi acum de unde castiga agentiile de pariuri de pe urma acestui mod de pariere, nu-i asa? Afla ca exista o taxa care se percepe pentru fiecare tranzactionare. In acest fel reusesc sa profite si de betting exchange.

Pe scurt, betting exchange-ul este o alternativa foarte interesanta la pariurile clasice, pentru care tot mai multi dintre pariori opteaza. Te intrebi de ce ai putea alege si tu sa faci asta? Continua sa citesti articolul nostru!

Avantajele oferite de betting exchange

Exista multe motive pentru care ai putea experimenta betting exchange-ul. Despre ele ne dorim sa discutam putin imediat mai jos:

  • Cote mai avantajoase: de regula, pariorii aleg sa joace la betting exchange deoarece aici au parte de cote mai bune pentru pariurile lor. Cotele sunt determinate de cerere si de oferta, asa ca adesea pot fi foarte generoase, ceea ce inseamna ca si castigurile vor fi pe masura;
  • Mai multa flexibilitate: in cazul acestui tip de pariere, nu ti se mai impun anumite cote pe care le joci fie ca vrei, sau nu. Nu poti schimba nimic in cazul pariurilor clasice, dar la betting exchange exista mai multa flexibilitate.
  • Pierderile pot fi reduse mai usor: nimeni nu spune ca la betting exchange nu poti pierde niciodata, deoarece asta se intampla. Si se intampla chiar des atunci cand te lasi dus de val. Cu toate acestea, exista mai multe sanse de a-ti reduce pierderile. Cum faci asta? Este simplu, pentru inceput sa presupunem ca ai pariat un back bet la o anumita cota. Lay bet-ul poate fi plasat mai apoi la o alta cota, atat timp cat este avantajoasa pentru tine, asa ca daca nu ai avut un pronostic inspirat, pierderile vor fi mult reduse. Este, daca putem spune asa, alternativa contrelor pe care le joci la pariurile obisnuite;
  • Volum foarte generos de pariuri: daca esti de parere ca la pariurile clasice nu exista o oferta pe masura asteptarilor tale, cu siguranta nu vei crede la fel in cazul betting exchange. Asta deoarece volumul de pariuri este foarte generos, asa ca nu vei avea nimic de contestat. Exista o multime de evenimente sportive pe care poti alege sa mizezi, incat sigur te va incanta asta.

Acestea fiind spuse, betting exchange-ul este o optiune pe care merita sa o experimentezi macar o data. Cunoscuta si cu denumirea de schimb de pariuri aceasta optiune este disponibila la Betfair, aceasta iti ofera cote mai corecte si nu exista limitari.

In plus, exista posibilitatea de a profita de greselile facute de pariorii incepatori. Drept urmare, este esential sa te documentezi cat mai bine inainte de a te aventura in aceasta lume a betting exchange-ului.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com