Ce presupune si cum faci verificarea contului la pariuri

Despre verificarea contului de joc trebuie sa cunoasca informatii orice roman care doreste sa joace la pariuri sportive pe internet. Este o procedura importanta din acest intreg proces de pariere, astfel ca nu trebuie omisa de catre nimeni.

Daca nu stii ce presupune verificarea contului la casele de pariuri online, atunci citeste acest articol, deoarece vei gasi cele mai importante informatii si vei afla cum poti realiza si tu simplu si rapid aceasta procedura, care iti va aduce si cateva beneficii importante.

1. Ce inseamna verificarea contului?

ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) este o institutie subordonata Guvernului Romaniei, care are ca scop autorizarea, reglementarea si monitorizarea jocurilor de noroc de pe teritoriul tarii noastre.

In ceea ce priveste jocurile de noroc online, inclusiv pariurile sportive, ONJN a stabilit cateva reguli clare, iar printre cele care ii vizeaza pe jucatori se numara si verificarea contului, iar alte articole pe aceasta tematica poti gasi pe acest blog de pariuri.

Asadar, trebuie sa stii din start ca validarea contului este o procedura obligatorie la toate casele de pariuri online. Aceasta este necesara pentru ca staff-ul agentiei sa se asigure de mai multe lucruri, precum faptul ca esti o persoana majora, ca datele introduse la inregistrare sunt reale si corecte, ca locuiesti in Romania si altele.

Verificarea contului la orice agentie de pariuri de pe internet se poate imparti in 3 etape distincte, dupa cum urmeaza:

1.1. Verificarea identitatii

Este primul pas necesar in procesul de verificare a contului. Pentru a-l indeplini va trebui sa furnizezi o poza cu un act de identitate personal. Acesta poate fi buletinul tau, pasaportul sau permisul de conducere.

Prin intermediul acestui document, staff-ul casei de pariuri la care joci iti va verifica varsta, informatiile personale si se va asigura de faptul ca esti titularul de drept al contului.

1.2. Verificarea metodei de plata

O a doua etapa va presupune validarea metodei de plata prin care ai depus bani in contul de joc. Ea este necesara deoarece la casele de pariuri online licentiate din Romania trebuie sa depui numai prin metode de plata care iti apartin (care sunt pe numele tau).

Pentru depunerile realizate cu cardul trebuie trimisa o poza fata/verso cu acesta (trebuie sa acoperi codul de securitate, iar din numarul cardului sa se vada doar primele 6 si ultimele 4 cifre). Daca ai depus cu un portofel electronic (Skrill, Netleler, Paysafecard, etc.) atunci va fi necesar un print screen din cadrul contului tau.

1.3. Verificarea adresei

Una dintre regulile stabilite de catre ONJN este aceea ca pe site-urile de jocuri de noroc licentiate se pot inregistra si se pot distra numai rezidentii romani, adica persoanele care locuiesc in tara. Asadar, te poti astepta (nu este intotdeauna necesara) si la o verificare a adresei solicitata de catre agentia la care joci.

Pentru a-ti dovedi adresa exista 3 documente care sunt in general acceptate si anume: o factura de utilitati emisa pe numele tau (nu mai veche de 3 sau 6 luni), un extras de cont bancar in care sa apara numele tau si adresa ta sau o scrisoare cu o institutie a Statului Roman, cum ar fi Politia, Primaria etc.

2. Ce avantaje iti aduce verificarea contului?

Asa cum ti-am zis si mai sus, verificarea contului este in primul rand o procedura obligatorie prin lege. Daca nu iti verifici contul in timp util (30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la inregistrare), atunci acesta va fi blocat.

Pe langa obligativitatea prin lege, verificarea contului la casele de pariuri online iti va aduce si cateva beneficii, dupa cum urmeaza:

  • Depuneri nelimitate – conturile neverificate au o limita totala la depunere de 900 lei; odata ce iti vei verifica contul vei elimina orice restrictie in acest sens si vei putea depozita oricat doresti
  • Acces la retrageri – numai clientii cu contul verificat au dreptul de a solicita retrageri de bani de la casele de pariuri online
  • Bonusuri de recompensa – uneori poti fi rasplatit de casele de pariuri atunci cand iti verifici contul, astfel ca poti primi de la bani bonus, bani cash, pariuri gratuite sau pariuri fara risc pana la bonusuri fara depunere, de exemplu

In concluzie, asa cum ai vazut, verificarea contului este o procedura extrem de importanta, dar in acelasi timp simpla si rapida atunci cand cunosti detaliile necesare. Este o idee excelenta sa iti verifici contul de joc cat mai repede posibil dupa deschiderea acestuia, astfel incat sa te poti bucura de toate avantajele oferite de casele de pariuri de pe internet.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com