TOP motive pentru care merita sa cumperi un aparat auditiv performant

Din categoria celor mai recomandate centre auditive de protezare din tara face parte Wesound, un brand cu notorietate, care vine in intampinarea pacientilor cu solutii moderne, de ultima generatie. Daca si tu te confrunti cu probleme cu auzul, iti recomandam sa vizitezi acest centru de expertiza, unde vei beneficia de o audiograma gratuita.

La recomandarea expertilor, poti achizitiona un aparat auditiv Wesound, pliat pe nevoile tale personalizate. Nu doar gradul de hipoacuzie e relevant in alegerea unui echipament medical, ci si stilul de viata. Exista device-uri reincarcabile, concepute pentru oamenii mereu in miscare. Afla de ce merita sa iti alegi viitorul aparat din oferta pe care ti-o pune la dispozitie acest centru medical.

Primesti o recomandare personalizata, ce are la baza rezultatele investigatiilor

Este foarte important ca toate analizele care determina alegerea unui anumit tip de aparat auditiv sa fie de natura recenta. Hipoacuzia are 4 grade si poate evolua de la un nivel usor sau moderat, la o forma moderata sau chiar severa. In acest centru de expertiza, pe baza investigatiilor de specialitate, vei primi o recomandare personalizata. In identificarea device-ului potrivit, se va lua in considerare si stilul tau de viata, obiceiurile cotidiene, hobby-urile, pasiunile si modul de desfasurare a activitatilor zilnice. Optiunea unui echipament reincarcabil de ultima generatie, de exemplu, ar putea fi una foarte potrivita pentru tine.

Ai acces la o paleta larga de optiuni si la echipamente ultra-moderne

Exista centre de protezare, unde – din pacate – specialistii nu reusesc sa tina pasul cu inovatiile recente din domeniul echipamentelor medicale. Nu este cazul si aici. Aparatele auditive Rexton sunt de ultima generatie, integreaza cele mai noi functii si se bazeaza pe inovatie. Pentru ca sunt rezultatul celor mai noi tehnologii, ofera si un plus semnificativ de confort, de care te poti bucura pe deplin. De exemplu, device-urile comercializate de acest centru de protezare integreaza functia My Voice. Aceasta permite o prelucrare diferita a vocii purtatorului, spre deosebire de alte sunete sau voci din apropiere.

Audiograma este gratuita

La Wesound beneficiezi de aceasta consultatie de specialitate, in mod gratuit. Procedura este total non-invaziva si nedureroasa, fiind o prima etapa in diagnosticarea unei forme de hipoacuzie. Vei asculta, prin intemediul castilor, sunete la diferite volume si frecvente. Rezultatul capacitatii tale auditive va fi redat sub forma unui grafic, la finalul procedurii. Aceasta va fi reprezentarea vizuala a abilitatilor auditive. Pe baza ei, specialistul decide daca veti continua alte analize sau diagnosticul este suficient de clar, pentru a opta pentru tratament sau o proteza auditiva. Specialistii acestui centru sunt extrem de atenti si de calzi.

Ai acces la gama de aparate auditive reincarcabile

Din fericire, prin evolutia tehnologiei avem astazi acces la o gama speciala de aparate auditive, cu o mare autonomie. Exista modele comercializate de WeSound, care – dupa doar 4 ore de incarcare – se pot folosi pe parcursul intregii zile. Unele device-uri pot functiona si 24 de ore continuu, fara a necesita o noua incarcare pe tot parcusul acestui interval. Aceste echipamente medicale iti ofera un mare plus de confort.

Programeaza o consultatie si consulta gama de aparate auditive reincarcabile de la Wesound.ro. Merita! Calitatea vietii tale va fi mult imbunatatita, prin flexibilitatea si mobilitatea acestor device-uri moderne.

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *