3 ani și 2 luni pentru evaziune fiscală

Două persoane din municipiul Roman, pe numele cărora Tribunalul Neamț a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, au fost depistate de polițiști.

Ieri, 14 decembrie, în baza activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în municipiul Roman, două persoane pe numele cărora era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, o femeie de 41 de ani și un bărbat de 43 de ani, ambii din Roman, au fost condamnați de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 2 luni de, respectiv 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 5 august 2013 – 30 septembrie 2016, cei în cauză, în calitate de administratori ai unei societăți, nu au înregistrat în evidenţa contabilă veniturile rezultate din operaţiunile comerciale desfăşurate cu 12 persoane juridice şi fizice, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa:IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *