A început curățenia de primăvară în Piatra Neamț

Primăria municipiului Piatra Neamț a anunțat pe facebook că o dată cu încălzirea vremii au început și lucările de primăvară în oraș.

✅Încep curățenia și lucrările de primăvară la Piatra-Neamț
Încălzirea vremii a creat condițiile necesare pentru demararea lucrărilor de primăvară în oraș.
?Echipele Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei municipiului Piatra-Neamț intervin săptămâna aceasta pentru activități de sezon în toate zonele orașului.
✅Zilele următoare sunt planificate lucrări pentru întreținerea și înfrumusețarea zonelor verzi din parcul central, scuaruri, sensuri giratorii și Ștrandul Tineretului.
? Se pregătește solul pentru plantările de primăvară, se curăță florile uscate, se administrează îngrășăminte, se irigă aliniamentele florale și cele de castani. Totodată sunt îndepărtare resturile lemnoase rezultate din extragerile de rădăcini și alte resturi vegetale.
✅În paralel se efectuează toaletări la înălțime ale arborilor din asociațiile de proprietari, în această perioadă fiind programată zona Dărmănești. Această acțiune va continua în întreg orașul, avându-se în vedere și solicitările primite de la cetățeni.
✅La 1 aprilie va demara și campania de curățenie și plantare de arbori ”Piatra Curată” în cadrul căreia se vor face activități de ecologizare și se vor planta puieți de arbori și flori pe spațiile verzi din oraș.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com