Prins cu același aviz pentru două transporturi de lemne

La data de 23 martie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat în localitatea Farcașa, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

Conform IPJ Neamț, autoutilitara în cauză ar fi efectuat două curse, folosind aceleași documente de însoțire a materialului lemnos.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase , în volum de peste 10 mc , neînsoțite de documente specifice.

De asemenea, polițiștii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a volumului de 12,93 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 7.700 de lei și a autoutilitarei în cauză.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com