Bugetul General al municipiului Piatra-Neamț 2020

În ședința Consiliului Local de ieri, a fost aprobat Bugetul General al municipiului Piatra-Neamț pentru anul 2020.

Primarul orașului, Dragoș Chitic declară : „Este un buget la care s-a lucrat mult și cu foarte mare atenție pentru ca resursele bugetare să ajungă acolo unde este mai multă nevoie, orașul să funcționeze în condiții normale și să se dezvolte.
Bugetul, care este unul echilibrat, asigură funcționarea primăriei și a instituțiilor subordonate, resursele necesare pentru serviciile publice oferite cetățenilor, achitarea datoriilor, banii pentru cofinanțarea proiectelor europene și unele investiții propuse pentru acest an.
Printr-un efort susținut, prin cheltuirea chibzuită a banilor publici, am reușit să stabilizăm financiar primăria pietreană.”

Mai adaugă în declarația sa ca este o tendință de creștere a încasărilor bugetare datorată eficientizării activității, astfel orașul dezvoltându-se mult în ultimii ani și reducerii datoriilor; fiecare leu încasat în plus va fi folosit pentru ca pietrenii să trăiască mai bine în orașul lor.

Săptămâna viitoare va fi prezentat public Programul de Guvernare Locală „Piatra-Neamț 2020” în care vor fi expuse principalele activități și direcții de acțiune ale municipalității pietrene pentru anul în curs.

În cei cinci ani de când se află la conducerea Primăriei Piatra-Neamț primarul Dragoș Chitic a reușit să mai reducă din datoriile municipalității achitând peste 240 milioane lei, eliminând riscurile bugetare și asigurând astăzi stabilitatea financiară a primăriei.

Sursa: Facebook Municipiul Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *