Creșa Mărăței, modernizată cu fonduri europene

Creșa Măreței din orașul Piatra-Neamț va fi modernizată printr-un proiect susținut cu fonduri europene în valoare de peste 1.400.000 de lei. Lucrările de modernizare au fost începute la jumătatea lunii ianuarie.

Proiectul presupune reabilitarea termincă a clădirii, modernizarea instalațiilor de iluminat, amenajări ale spațiilor exterioare și îmbunătățirea bazei materiale a creșei.

Educația din primii ani de viață este baza de la care se formează personalitatea copiilor noștri. Doar pe o temelie solidă se poate construi, din acest motiv,  trebuie să ne asigurăm că oferim cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea celor mici. Vom acorda o atenție deosebită investițiilor în infrastructura educațională din oraș, la toate nivelurile de învățământ, a declarat Andrei Carabelea, primarul orașului Piatra-Neamț. 

Lucrările de modernizare vor fi finalizate în toamna acestui an. 

 

La nivelul municipiului Piatra-Neamț există în prezent în diferite etape de implementare și alte proiecte pentru reabilitarea și modernizare de creșe și grădinițe: creșa din cartierul Precista, Grădințele cu Program Prelungit Nr. 2 și Nr. 6.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *