Incendiu cu degajare mare de fum și gaze toxice

Ieri, în jurul orei 20:15  pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din orașul Bicaz.

Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț s-au deplasat locul solicitării cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD împreună cu voluntari din cadrul SVSU Bicaz și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.
Proprietarul locuinței a fost scos din apartament de către vecini. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ.

Conform informațiilor de la dispeceratul ISU Neamț, la sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul patru dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Păltiniș, cu degajare mare de fum și gaze toxice.

Pompierii au evacuat o persoană de la etajul 4, restul locatarilor evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție.
Incendiul a fost localizat iar din interiorul apartamentului a fost evacuată o butelie.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *