Misiune de cercetare a unui seif suspect în Piatra Neamț

Astăzi, 6 august, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la o misiune de cercetare a unui seif misterios ce a stârnit panică printre locuitorii nemțeni.

S-a intervenit cu 6 autovehicule Pompieri SMURD, o mașină de Poliție și o salvarie.

Din primele verificări a reieșit că este vorba de un seif care e posibil să conțină substanțe toxice/ radioactive în municipiul Piatra Neamț, de pe strada Migdalelor.

Știre în curs de actualizare…

[Update] 

Pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unui seif ce conținea o substanță chimică neidentificată. Solicitarea a fost făcută de proprietarul unei clădiri dezafectate din Piatra Neamț, din stada Migdalelor.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și o autospecială CBRN din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al judeţului Iași.


Pompierii au deschis seiful cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare. În interiorul seifului a fost găsit un pachet ce conținea o substanță chimică solidă. Substanța va fi preluată de un operator economic autorizat.
La această misiune au participat reprezentanții instituțiilor abilitate în gestionarea unor astfel de situații de urgență.

Sursa: ISU Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *