Se oprește apa în Târgu Neamț – 6 străzi afectate

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusa în situația neplacută de a furniza apă cu presiune scazută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabila în Orasul Tg. Neamt, începând de astăzi 06.09.2021, ora 09,00, până la data de 07.09.2021, ora 08,00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Mărășești, Batalion, Munteni, Doctor Dimitrie Ulea, Biruinței, Băile Oglinzi.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si multumim tuturor beneficiarilor nostri pentru intelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com