Noi detalii importante despre locurile de parcare din Piatra Neamț

Primarul Andrei Carabelea a venit cu noi declarații în legătură cu locurile de parcare din Piatra Neamț.

 

? Pietrenii trebuie să știe adevărul despre parcări ?

Știu că în ultima săptămână, pe plan local, au fost foarte multe discuții și dezbateri cu privire la organizarea serviciului de parcări din Piatra-Neamț. Am pus pe masă toate opțiunile posibile, am analizat mai multe scenarii și soluții prin care să avem un serviciu administrat eficient, iar transferul să fie unul cât mai simplu pentru cetățeni. A existat o avalanșă de informații venite din mai multe direcții și, odată cu ea, multe întrebări. În cele din urmă, am găsit cea mai bună soluție pentru pietreni, pe care o voi propune spre aprobare Consiliului Local:

 

✅ Pietrenii nu vor face niciun drum în plus (nici pentru contractarea locului de parcare și nici pentru a recupera banii)

✅ Contractele de parcare se vor reînnoi doar la expirarea celor existente

✅ Locurile de parcare nu se pierd 

✅ Momentan, prețul parcărilor rezidențiale rămâne neschimbat (și pentru persoane fizice și pentru persoane juridice) 

 

? La primărie căutăm mereu soluții pentru binele orașului și al pietrenilor. Lucrurile sunt complicate și greu de descâlcit, dar o facem cu seriozitate și asumare. Iar cel mai important lucru este rezultatul final.

 

? Fac apel la opoziție să înceteze să împrăștie informații false care să inducă panică. Dacă nu au venit cu nicio propunere constructivă pe regulamentul aflat în dezbatere publică, măcar să nu mimeze interesul pentru subiect desființând munca altora. Haideți să punem cetățenii pe primul loc și nu altceva!

Temele importante care privesc cetățeanul și administrația se rezolvă cu implicare, răbdare și înțelegere. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit cu idei, s-au informat și au arătat deschidere față de acest proces, transmite edilul pe Facebook.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com