Noi lucrări pe străzile din Piatra Neamț

Primăria municipiului Piatra Neamț a anunțat lucrările care vor fi pe străzile din Piatra Neamț în perioada următoare.

Pe parcursul acestei săptămâni, în cadrul proiectelor cu finanțare europeană se lucrează în mai multe zone ale municipiului, astfel:
1. Pentru implementarea sistemului de management inteligent al traficului:
📍 Pe Bulevardul Dimitrie Leonida se vor executa lucrări la mai multe traversări prin săpătură deschisă, respectiv betonare și asfaltare.
2. În cadrul proiectelor de Modernizare și extindere a iluminatului public – tronsoanele I și II
📍 Pe străzile Valea Albă, Pietrelor, Pietricica, Begoniei, Orhideelor și Sânzienelor se vor executa lucrări pentru aducerea terenului la starea inițială.
📍 Pe străzile Fermelor și Orhei și bulevardele Decebal și Traian se vor demonta consolele și corpurile de iluminat existente și se vor înlocui cu unele noi. Lucrările se vor desfășura în perioada 6-9 septembrie, în intervalul orar 07.30-18.30.
3. În cadrul proiectului ”Modernizare stații de așteptare pentru mijloacele de transport public”
📍 Pe Bd. General Nicolae Dăscălescu se vor executa lucrări de decopertare fundații și turnare fundații și pavimente la mai multe stații de transport public.
✅ Ne cerem scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și vă mulțumim pentru înțelegere.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *