Se anunță lucrări la străzi și trotuare în Piatra Neamț

Primăria municipiului Piatra Neamț, anunță lucrări la trotuare, tarversări de pietoni și străzi, în zilele ce urmează.

În urma lucrărilor de pe strada Petru Rareș, muncitorii au plecat și au lăsat zeci de borduri după garduri, copaci sau lăsate în văzul trecătorilor, dar și resturi de materiale folosite.

Putem observa în pozele de mai jos finalizarea lucrărilor, spunem că lucrările s-au finalizat deoarece nu am mai văzut muncitori în ultima perioadă și resturile de materiale, bucăți din utilaje, sunt tot acolo de multe zile.

Poate cu noile lucrări anunțate pe strada Petru Rareș, muncitorii vor termina lucrările și vor ridica „obiectele pierdute”.

Conform paginii de Facebook Municipiul Piatra-Neamț, pe parcursul săptămânii viitoare, în cadrul proiectelor cu finanțare europeană se lucrează în mai multe zone ale municipiului, astfel:

Pentru implementarea sistemului de management inteligent al traficului:

✅ Pe bulevardele Dimitrie Leonida și 9 mai se vor executa fundații de stâlpi dinspre Strada Muncii.

✅ Pe străzile Petru Rares și Piața Ștefan cel Mare se vor executa:

-Lucrări la traversări: Petru Rareș – Piața Ștefan cel Mare, Petru Rares – Str. Ana Ipătescu și trecerile de pietoni de la Hotel Ceahlău și de la Telekom

-Lucrări în trotuar și la parcări din zona Altex spre Bd. Republicii (incepand de marti –17.08.-joi 19.08.2021 cate 70 ml de parcare zilnic – cu implicatie parcarea XData Soft de vis-a-vis de parc )

-Fundații de stâlpi dinspre str. Mihai Viteazul.

✅ Pe Bulevardul Mihai Eminescu se vor executa lucrări la traversarea spre Fast Food ”Cu Sos ” și în aceeași zonă la trotuar dreapta și zona de parcare spre scuarul cu spațiu verde, pe aprox 14m, cu afectare a 12 locuri de parcare X Data Soft ( de luni 16 august până marți 17 august) . Se vor executa săpături pe aproximativ 60 de m, pe trotuarul din zona Fast Food Cu Sos.

În cadrul proiectelor de Modernizare și extindere a iluminatului public – tronsoanele I și II

– Pe Str. Ștefan cel Mare și Bd Republicii se demontează corpurile de iluminat și consolele existente și se montează console și corpuri de iluminat noi cu LED

– Pe străzile Aleea Valea Albă, Pietrelor, Pietricica, Begoniei, Orhideelor și Sânzienelor se montează cămine de tragere, cutii derivate și stâlpi metalici.

Ne cerem scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și vă mulțumim pentru înțelegere.

Sperăm că după toate aceste lucrări, cineva să facă curățenie după muncitori și să finalizeze lucrările înainte să înceapă altele.

Multe dintre lucările începute, nu sunt semnalizate coresunzător sau materialele folosite, sunt împrăștiate.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *