O nouă atracție în municipiul Roman

S-au făcut ultimele pregătiri la instalația de apă și cea de lumini de la fântâna arteziană din Pietonalul Ștefan cel Mare.

Conform declarației primarului municipiului Roman, Lucian Micu, fântâna va fi atracția cetățenilor pe toată perioada estivală.

Știu că proiectul de refacere al Pietonalului a început de mult timp, dar se va încheia anul acesta și ceea ce s-a realizat prin această ultimă investiție va rezolva practic problemele ce poate nu au fost luate în calcul la construirea lui. Pentru că fântâna este deja gata și suntem în miez de vară, cred că acest obiectiv va oferi, în special celor mici, un nou motiv de distracție, iar celor mari – o oază de relaxare. Ne pregătim să achiziționăm și proiectorul pentru ca pe perdeaua de apă să putem proiecta diferite evenimente, însă nu ne grăbim deoarece perioada prin care trecem nu ne permite, dar îl vom avea pregătit în momentul în care finalizăm proiectul. Am încredere că ceea ce se face în Roman este apreciat de cetățeni, pentru că ne dăm seama cu toții că nu are sens să stricăm și să tot reparăm, bătând astfel pasul pe loc. Evoluăm, pentru că doar așa putem aspira la lucruri și locuri mai frumoase pentru noi, pentru orașul nostru.

Sursa: Facebook – primarul Lucian Micu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *