S-a reluat difuzarea programului unic, „Teleșcoala”

Începând cu 27 iulie, emisiunea „Teleșcoala” s-a reluat la TVR pentru a veni în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru cea de-a doua sesiune a examenului național de Bacalaureat, așa cum a făcut-o și în primăvară, pentru pregătirea celor care au susținut Evaluarea Națională și prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2020 începe pe 24 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Urmează pe 25 august – proba obligatorie a profilului și pe 26 august – proba la alegere a profilului și specializării.

Pentru elevii care doresc o mai bună pregătire, pot urmări în perioada 28 iulie – 21 august cursurile „Teleşcoala”. Astfel, de luni până vineri, cei aflaţi în pragul susţinerii examenelor de Bacalaureat pot urmări lecţii dimineaţa, de la ora 9:00, iar în a doua parte a zilei, lecţiile sunt programate de la ora 15:00.

Materiile de examen pentru clasa a XII-a sunt predate de către profesori experimentaţi, pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării. Cursurile pot fi urmărite atât la TVR2, dar şi online pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe tvr.ro. Program unic, „Teleșcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *