Accidentului rutier produs între un autoturism și un microbuz

Ca urmare a unui apel la 112, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Roman, pe strada Gheorghe Doja.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și o ambulanță de la SAJ.

În urma accidentului rutier produs între un autoturism și un microbuz a rezultat o victimă, care a fost preluată de SAJ și transportată la CPU Roman.

O echipă de la Del Gaz Grid a fost solicitată să intervină deoarece în urma accidentului rutier a fost avariat un stâlp de tensiune și un punct de distribuție cablu TV.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Sursa: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com