Sărbătoarea Muntelui Ceahlău- 6 august!

În această dimineață, jandarmii montani din Bicaz și Durău au surprins răsăritul de soare de pe culmile Masivului Ceahlău alături de turiștii care au urcat pe munte pentru a admira piramida holografică, fenomen ce se produce pe muntele Ceahlău, anual, în primele zile ale lunii august şi are intensitate maximă pe data de 6, ziua Hramului Muntelui Ceahlau, singurul munte din Romania care are o astfel de sărbătoare religioasă.

Pentru ca ziua să fie într-adevăr una specială și fără incidente, pe lângă informarea şi îndrumarea turiștilor de a respecta în primul rând măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2, jandarmii le-au oferit și sfaturi legate de siguranța pe munte și protejarea mediului.

Nu ezitați să le solicitați sprijinul, în caz de nevoie!

Facebook

Sursa: Jandarmeria Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *