Se reia activitatea la Școala Gimnazială Petru Vodă

Cu sprijinul oamenilor, Școala Gimnazială Petru Vodă își va relua activitatea începând cu ziua de mâine, 15 februarie.

După cum spune și în declarația dată pe rețele de socializare, Mariana Deleanu :, directoarea școlii :

Cuvintele nu pot exprima mulțumirea pe care o am față de OAMENII de astăzi! Felicitări tuturor celor care au pus umărul și ne-au ajutat să înaintăm cu lucrările pentru a putea relua cât mai repede cursurile la Școala Gimnazială Petru Vodă!
Oamenii gospodari nu vorbesc mult, ci fac mult! Vă mulțumesc și vă doresc să fiți răsplătiți înzecit pentru ce ați făcut!
Lucrările continuă și mâine ! Pe de o parte igienizarea, pe de altă parte montarea noii centrale. Deocamdată am reușit să o scoatem pe cea veche și să turnăm o șapă.
Mâine reluăm activitatea! Mulțumesc mămicilor gospodine care au fost mobilizate exemplar , dar și echipei coordonate de domnul viceprimar Paul Constantin Enache împreună cu domnul Rîndasu Ionuț. Lucrurile bune și faptele mari pot fi realizate doar împreună!
Înainte de toate este interesul superior al copiilor, să aibă condiții decente, de siguranță și confort, pentru că ei sunt viitorul!

Sursa: Ziar Bicaz

⭐⭐⭐

Reamintim că pe 6 februarie, câțiva copii din localitatea Petru Vodă, au fost transportați la spital dupa ce s-au simțit rău. Reprezentanții ISU susțin că este posibil ca aceștia să se fi intoxicat cu monoxid de carbon de la o centrală termică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *