Serviciul de Permise și Înmatriculări Neamț își suspendă activitatea

Conform unui comunicat al Prefecturii Neamț, activitatea serviciului de Înmatriculări Neamț, se va suspenda în perioada 15 – 19 martie .

Luând în considerare prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare și având în vedere Legea nr. 319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, cu modificările și completările ulterioare, Adresa nr. 93607/15.03.2021 a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamț și referatul Compartimentului resurse umane nr. 3.629 / 15.03.2021

În temeiul art. 275 alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, s-a emis astăzi 15 martie 2021, Ordinul privind suspendarea activității pe linie de înmatriculare vehicule din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamţ. Activitatea se suspendă în perioada 15 martie – 19 martie 2021, se arată în comunicat.

În acest moment avem suspendată activitatea punctului de lucru de la Roman a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamț  de pe data de 09 martie. Aceasta va fi suspendată și în următoarea săptămână la Roman.

În ceea ce privește activitatea pentru tot județul aceasta va fi supendată în perioada 15 – 19 martie a.c., dat fiind cei 6 lucrători confirmați pozitiv și o o persoană suspectă pentru care se va reface testul. Vom afisa pe website-ul instituției prezentul Ordin și vom utiliza toate mijloacele de comunicare pentru ca oamenii să fie informați, a declarat George Lazăr, Prefectul Județului Neamț

Numerele provizorii care expiră până pe 19 martie, vor rămâne valabile cu obligația plății RCA. O problemă ar fi pentru cei care nu au luat numerele roșii și le expiră numerele provizorii din alte țări.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *