Strada Fermelor va fi terminată la primăvara

După atâtea amânări și întârzieri, strada Fermelor va fi finalizată la primăvară deoarece Publiserv a întâmpinat mai multe probleme.

Criza materialelor necesare, le dă bătăi de cap și din această cauză, lucrările de asflatare a segmentului dintre intersecțiile cu străzile Schitului și Stamatin vor începe la primăvară.

Deși Publiserv a finalizat noaptea trecută turnarea covorului asfaltic pe strada Fermelor, lucrările nu s-au terminat încă. Sunt în desfășurare lucrările de trasare a marcajelor rutiere, de ridicare a capacelor de canalizare la nivel și de amenajare a trotuarelor, urmând a fi finalizate în următoarele două săptămâni.

Însă, provocările întâmpinate de societatea Publiserv în aceste două săptămâni – criza materialelor necesare: bitum, emulsie bituminoasă, filer de calcar, precum și situația (încă) precară a dotărilor – coroborat cu schimbarea condițiilor meteorologice, ne obligă să amânăm pentru primăvară asfaltarea segmentului dintre intersecțiile cu străzile Schitului și Stamatin.
Vă asigur că lucrările vor continua în momentul în care vom avea condiții optime.
Publiserv este într-un plin proces de identificare a stocurilor de materiale necesare și a organizării eficiente a intervențiilor.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *