Un sector din strada Fermelor, întră în reparații. Drum închis pentru 45 de zile

Primăria municipiului Piatra Neamț, a anunțat pe pagina de facebook că un sector din strada Fermelor care este în stare gravă de degradare, va intra în reparații complete.

Accesul pe acel sector de drum va fi închis pentru autoturisme și va fi permis doar pentru riverani.

🛑Atentie soferi, un segment de drum din strada Fermelor se inchide pentru 45 de zile
🚧Începând de miercuri, 15 septembrie, timp de 45 de zile porțiunea de drum din str. Fermelor situată între intersecțiile cu str. Schitului și str. Gara Veche va fi închisă circulației rutiere pentru lucrări de reparații.
🟢Accesul va fi permis doar riveranilor.
🚧Primăria Piatra-Neamț va executa lucrări de refacere a carosabilului și de realizare racord canalizare pluvială strada Schitului cu prelungire în str. Fermelor. Aceste lucrări sunt corelate cu lucrări la magistrala de apă derulate de compania județeană ApaServ.
🚧Traficul rutier pentru vehiculele sub 10 tone va fi redirecționat pe străzile Ion Ionescu de la Brad – Ciocârliei – Olteniei – Gara Veche, iar pentru vehiculele peste 10 tone pe DN 15D, DJ 156A și DJ 175 (str. Izvoare).
🟢Sunt lucrări esențiale, având în vedere starea drumului, și care trebuie neapărat realizate până la începerea sezonului rece. De altfel, până la jumătatea lunii noiembrie se va repara carosabilul pe toată lungimea străzii Fermelor.
Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *