Conducte vechi, avarii în Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în mai multe zone din Neamț.

Având în vedere că întreaga rețea de apă potabilă din județul Neamț este foarte veche și nimeni nu vrea să facă nimic, sigur în scurt timp se vor sparge mai multe conducte și atunci vor rămâne o perioadă lungă de timp fără apă.

În ultima perioadă au fost zeci de avarii și locuitorii au rămas fără apă multe zile în diferite zone din Neamț.

Ar trebuii ca municipalitatea să facă investiții cât mai repede în rețeaua de apă.

Municipiul Piatra Neamț astăzi, 10.08.2021, în intervalul orar 09.00-15.00.

  • străzile: Petru Movilă (de la intersecție cu strada Humăriei până la intersecție cu strada Stânjenelului), Cerbului, Piscului, Molidului.
  • Piatra Neamț astăzi, 10.08.2021, în intervalul orar 09.30-15.00.
  • Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Mihai Eminescu (de la Hotel Ceahlău până la Muzeul de Istorie).

Municipiul Roman astăzi, 10.08.2021, în intervalul orar 09.00-15.30.

  • străzile: Bogdan Dragoș (de la intersecție cu Bd. Republicii până la pod Grințieș), Mărului, Tinosului, Ocniței, Pescarilor, Lupeni, Zambilelor, Cărămidăriei, Narciselor.

Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi, 10.08.2021, ora 09.00, până în data de 11.08.2021, ora 08.00

  • străzile: Biruinței, Batalion, Munteni.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *