Se caută un nume pentru un pui de zimbru de la Grădina Zoologică Dragoș Vodă

Administraţia Parcului Natural Vânători Neamţ organizează un alt concurs în vederea găsirii unui nume pentru un pui de zimbru venit pe lume la Grădina Zoologică Dragoș Vodă.

Începând cu anul 2013, Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, organizează acest concurs în vederea găsirii celor mai potrivite nume pentru zimbrișorii nou veniți pe lume.
Cu sprijinul publicului, am ”botezat” până în prezent 12 viței: 7 masculi (Românașul, Rovin, Robur, Romașcan, Ronică, Rovan și Roborn) și 4 femele (Rozana, Rolinne, Roemi, Roltea și Rovidenia).
În acest an, botezăm un mascul ce a venit pe lume în Grădina Zoologică Dragoș Vodă, în luna iunie a acestui an.
Regula concursului este ca numele propus să înceapă cu particula “Ro”, iar pentru a vă înscrie în competiție trebuie să trimiteți propunerea de nume, împreună cu motivația numelui ales, până în data de 10 august 2021.
Așteptăm propunerile dumneavoastră atât pe pagina de facebook a Parcului, cât și la adresa de e-mail : vanatoripark@gmail.com, au anunţat reprezentanţii Parcului Natural Vânători Neamţ, pe pagina de facebook.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de facebook a Parcului în data de 11 august 2021.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *