O nouă isterie în România! Mai multe magazine au fost golite de ulei

La scurt timp după ce benzinăriile au fost luate cu asalt, românii au dat acum buzna în magazine.

Pe internet au apărut mai multe imagini cu rafturile golite pe care se aflau sticlele de ulei.
Pe rețelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.Mai multe imagini au fost suprinse, în diverse magazine din România, în seara zilei de vineri, înfățișând oameni cumpărând masiv ulei alimentar.Zvonurile privind presupusă criză de ulei alimentar și scumpirea drastică a produsului au început să circule pe rețelele sociale în cursul zilei de vineri.

Foto:ziarulunirea.ro

Capital.ro

Foto: telem.ro

România are suficiente stocuri

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, declară că România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.

„România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile. Autoritățile sunt în contact permanent cu retailerii”, a declarat , sâmbătă, Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, există suficientă marfă în depozite ai magazine.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com