Cozi uriașe la benzinării. Se scumpește benzina și motorina?

Prețul carburanților a crescut tot mai mult în Europa.

Costul benzinei și al motorinei este în continuă creștere, mai ales după izbucnirea conflictului militar din Ucraina. În Franța și Germania un litru de benzină sau motorină a trecut deja de 2 euro.

Conform Bfmtv, în Franța, analiștii economici se așteaptă ca litrul de motorină sau benzină să treacă în curând chiar de 2,2 euro,.

Cozi la benzinăriile din Piatra Neamț

Cu gândul că preţul carburanţilor ar putea exploda peste noapte, zeci de șoferi din Piatra Neamț stau la coadă la benzinării.

Speriaţi că vor fi nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare pentru fiecare plin, câțiva dintre ei au venit cu butoaie ori canistre, pentru a lua benzină „la pachet”.

Cozi în toată țara

În mai multe județe din țara s-au format cozi la benzinării și în unele dintre benzinării, șoferii au început să se certe.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com