Președintele PNL Mugur Cozmanciuc : România primește o sumă record – 79,9 miliarde de euro –  pentru infrastructură rutieră, spitale, școli!

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc declară că România  primește o sumă record de 79,9 miliarde de euro, pentru infrastructură rutieră, spitale, școli.

România va primi 79,9 miliarde de euro pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice. Președintele Klaus Iohannis a obținut această sumă pentru România în urma negocierilor de la Bruxelles.  Țara noastră ocupă un loc important în Uniunea Europeană și datorită președintelui României vom avea fondurile necesare pentru a Reclădi România, pentru relansarea economică a țării și județului Neamț, declară președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

79,9 miliarde de euro vor fi folosiți pentru a elabora planul pentru bugetul multianual 2021-2027, prin care va fi pus în aplicare Planul Național de Investiții și Relansare Economică, unde sunt cuprinse proiecte importante pentru zona Moldovei, pentru județul Neamț: Autostrada Unirii, spitalul regional, susținerea antreprenorilor și crearea de noi locuri de muncă.

Ne vom preocupa ca județul Neamț să beneficieze de o sumă importantă din aceste fonduri europene pentru dezvoltare, pentru modernizarea școlilor, a spitalului județean, a infrastructurii rutiere și pentru a atrage investitori, care vor crea noi locuri de muncă. Este o zi importantă pentru România, pentru județul Neamț, pentru români, declară președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *