Bistro Mediteranean vine în Roman!

Gurmanzii sunt sunt așteptați în acest final de săptămână să guste fructe de mare preparate de bucătari iscusiți în cadrul Bistro Mediteranean, care își deschide porțile în premieră în municipiul Roman.

Bistro Mediteranean are loc în perioada 23-25 aprilie, în parcarea Roman Value Center și va fi deschis intre orele 12:00 si 21:00.

Bucatarii talentați le vor pregăti romașcanilor, mâncăruri delicioase, chiar în fața lor.

În cadrul acestei prime ediții în municipul Roman, a Bistro Mediteranean, romașscanii vor putea gusta trei tipuri de produse.

Primul stand este dedicat fructelor de mare și specialităților din pește, care va fi asigurat de bucătarii de la Le Oac Oac Bistro, Paella Espana, The StreetFOOD Lobster.

 

Conceptul nostru vrea să aducă la lumină faptul că și în țara noastră avem fructe de mare. Dacă ne gândim la raci, broaște, midii, rapane, guvide și hamsie. Avem și din import, crevete, caracatiță și calamar. Pentru lumea mai puțin curajoasă avem paneurile, crevete pane, midii pane, calamar pane. Avem și calamar făcut întreg, a declarat Viorel Oatu, organizatorul Bistro Mediteranean.

Al doilea stand va fi dedicat dulciurilor turcești.

Romașcanii sunt așteptați cu rahat, baclavale, kataif, înghețată turcească, limonadă sau cafea la nisip.

Al treilea stand prezent va fi rezervat mâncărurilor tradiționale turcești, precum : Donner kebab, pastramă de berbecuț dar și ciolan de porc și wursti,

Ne dorim ca toți romașcanii să se poată bucura de acest eveniment și de preparatele savuroase.

Intrarea este liberă.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *