Stațiune turistică de la 0 în zona Lacul Roșu. La Neamț pe când?

Renumitul Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic și organizator de călătorii în cele mai luxoase locații din lume scrie astăzi pe blogul său despre o nouă stațiune turistică în zona Lacul Roșu.

Este vorba despre viitorul Complex Oxygen, hotel ce va fi situat în zona Pasului Pângărați, undeva la jumatatea drumului dintre Gheorgheni și Lacul Roșu. Momentan, aici se afla (si) un superb restaurant cu vedere panoramica asupra Bazinului Gheorgheni, Oxygen Restro. Este un proiect ambitios, care își propune să redefineasca domeniul ospitalității din zonă, Răzvan Pascu pe blogul său.

Un hotel de 4 stele cu 99 de camere si centru SPA va fi inaugurat la 15 minute de Lacul Rosu

După cum transmite Răzvan Pascu, se pare că au început deja construcțiile și se preconizează ca vor fi terminate spre finalul anului acesta, în decembrie.

Sunt niște planuri ambițioase, ale unor oameni de afaceri vizionari, care au investit mulți bani și energie în business-urile lor, iar acum, inclusiv cu ajutorul finanțărilor nerambursabile Pro Economica, își pot duce afacerile la un alt nivel, mai ales după aproape doi ani în care domeniul HoReCa a fost extrem de afectat.

Practic, restaurantul a fost deschis cu o lună înainte de carantină, în februarie 2020, și, deși perioada ce a urmat nu a fost una favorabilă, cei de la Oxygen s-au mobilizat și și-au repus afacerea pe picioare.

Acum vor să o extindă pănă la nivel de stațiune turistică, construind, pe lângă restaurantul deja existent, și un hotel cu 99 de camere, cu vedere ori spre Bazinul Gheorgheni, ori spre județul Neamț – Cheile Bicazului, un centru SPA înconjurat de natură, într-o zonă superbă, pârtie de bob, parc de aventură, pârtie de schi (aceasta deja funcționează în acest moment), tubing, pârtie de bob, tiroliană, locuri de joacă pentru copii,  chiar și facilități de fitness în aer liber.

Desigur, în Neamț, avem multe locuri spectaculoase care ar putea fi valorificate în domeniul turistic, dar ne lipsesc investitorii, căci știm bine, pe lângă investitori trebuie să se îmbogățească și administratorii județului, politicienii și mai mari conducători.

Care, nu fac altceva, decât să se laude cu investiții pe hârtie. Așa că, mai bine mergem la vecini, ei se pricep mai mult și mai bine la investiții în domeniul turistic, acesta nu e domeniul nostru forte.

Știm foarte bine că învestițiile au fost prioritatea tuturor guvernelor în județul Neamț. Senatorul Țapu și fostul prefect George Lazăr oferă declarații constant despre o nouă serie de investiții prin zonă. Sunt buni de dus cu vorba, oare cine îi mai crede?

Nici în partea cealaltă, la PSD, nu au mai mare succes investițiile.  Numai investițiile în sănătate se fac lunar, aproape că nu mai reușim să le ținem numărul.

Se așteaptă ca la  finalizarea proiectului, aceasta zonă va fi ca o mică stațiune turistică realizată de la 0, în pofida dificultăților logistice din zonă.

Mai multe detalii despre proiect puteți regăsi într-un interviu filmat cu Răzvan Pascu AICI.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *