Investiții de 152 de milioane de lei în Piatra Neamț

Primarul Andrei Carabelea, a postat pe facebook bugetul Municipiului Piatra Neamț pentru anul 2022.

Conform spuselor lui, este cea mai mare sumă alocată pentru investiții de până acum.

Sperăm că toate aceste investiții să fie terminate până de alegeri și să nu fie doar vorbe în vânt.

Dacă toate aceste investiții vor fi finalizate, orașul Piatra Neamț va fi mult mai aproape de acel „SmartCity” despre care tot auzim în mediul online.

 

Bugetul pe anul 2022 este cel mai mare din ultimii ani și vine cu cea mai mare sumă alocată pentru investiții de până acum – 152 de milioane de lei.
Cu acești bani ne-am propus o serie de investiții extrem de importante pentru orașul nostru, cu fonduri de la bugetul local și din finanțări europene.
??‍♀️ În bugetul de anul acesta am inclus și suma de 500.000 lei pentru bugetarea participativă, prin care fiecare cetățean va putea putea propune și vota proiecte pe care își dorește să le vadă devenind realitate în Piatra-Neamț.
În perioada următoare vor avea loc dezbaterile publice despre buget și îmi doresc o participare cât mai numeroasă, pentru ca bugetul final să reflecte nevoile și perspectivele tuturor actorilor implicați. Calendarul dezbaterilor este următorul:
Joi, 20 ianuarie, 14:00 – reprezentanți din domeniul educației;
Vineri, 21 ianuarie, 12:00 – mediul de afaceri;
Marți, 25 ianuarie, 12:00 – reprezentanții ONG-urilor.
? Investițiile realizate din fonduri europene sunt disponibile pentru vizualizare pe acestă hartă:
⬇️ Mai jos veți regăsi prezentarea obiectivelor de investiții realizate cu finanțare de la bugetul local.
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com